• امروزه اکثر ایرانیانی که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی را دارند، بیشتر به سراغ دو کشور امارات و ترکیه می‌روند. به همین دلیل مقایسه زندگی در دبی و ترکیه بسیار حائز اهمیت است؛ علت این انتخاب هم همسایگی دو کشور با ایران و آسان‌تر بودن اقامت در آن‌ها است. اما بسیاری از افراد دچار شک می‌شوند که آیا دبی در امارات جای بهتری برای زندگی است یا باید به سراغ استانبول بروند؟

    برای آن که بتوانید تصمیم درستی برای ادامه زندگی خود بگیرید، لازم است که این دو کشور را از موقعیت‌‎های مختلفی با یکدیگر مقایسه کنید. از همین رو ما در این مقاله تصمیم گرفتیم که به مقایسه شرایط زندگی در امارات و ترکیه بپردازیم. در نهایت این شما هستید که هر کدام از این کشورها را برای زندگی انتخاب کنید.

    معرفی کلی کشور امارات

    کشور امارات متحده عربی یکی از کشورهای غرب آسیا است که در قسمت شرقی شبه جزیره عربستان قرار دارد. این کشور با عمان، ایران، قطر و عربستان سعودی دارای مرز مشترک است و ابوظبی به عنوان پایتخت آن شناخته می‌شود. شهر دبی در این کشور به عنوان پر جمعیت‌ترین و توریستی‌ترین شهر شناخته می‌شود که در طول سال، مهاجران زیادی را به خود جذب می‌کند.

    مساحت این کشور حدود 83.600 کیلومتر است و به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان هم نامیده می‌شود. اکثر درآمد مردم در این کشور از طریق فروش نفت و گاز انجام می‌گردد. واحد پولی این کشور، دهم امارات است و مردم بیشتر به زبان عربی و انگلیسی با یکدیگر حرف می‌زنند.

    معرفی کلی کشور ترکیه

    ترکیه یکی از کشورهای کوهستانی و پر بارش در غرب ایران است که به عنوان گذرگاهی حساس برای جنوب غرب آسیا و اروپا شناخته می‌شود. به این صورت که کشورهای مختلفی از جمله ایران، ترکیه را برای ترانزیت کالاهای خود انتخاب می‌کنند. این کشور یکی از جاذبه‌های توریستی و گردشگری با آب‌وهوای فوق‌العاده مطلوب برای ایرانیان است.

     استانبول به عنوان پایتخت کشور ترکیه شناخته می‌شود و زبان اکثر مردم، ترکی است. همچنین جمعیت کشور ترکیه چیزی حدود 77 میلیون نفر است که مذهب‌های مختلف شیعه و سنی را در خود جای می‌دهد.

    مقایسه زندگی در دبی و ترکیه 

    پس از معرفی این دو شهر معروف و توریستی، نوبت به مقایسه زندگی در دبی و ترکیه می‌رسد. دلیل این که ما دو شهر ترکیه و دبی را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم، رقابت تنگاتنگ آن‌ها در جذب مهاجر و توریست است و اخذ اقامت امارات و ترکیه بسیار پرطرفدار و ارزشمند است.

     البته قبل از این که به موارد مهم در مقایسه این دو شهر بپردازیم، باید بگوییم که به هر حال هر شهر با موقعیت‌های جغرافیایی مختلف، دارای منابع و ویژگی‌های خاصی هستند که بنا بر طبیعت فردی باید انتخاب شود. مهمترین عوامل در مقایسه شرایط زندگی در امارات و ترکیه به شرح زیر است:

    1.مقایسه شرایط مذهبی و فرهنگی امارات و ترکیه

    کشور امارات یکی از کشورهای زیر مجموعه عرب زبان است که  اکثر مردم آن مسلمان هستند؛ بنابراین مانند ایران، تقریبا اکثر قوانین بر پایه اسلام وضع می‌شود. البته باید بگوییم که درباره حجاب، این کشور محدودیت‌های خاصی را اعمال نکرده است؛ اما خود مردم در امارات، با حجاب مناسبی زندگی می‌کنند. در این کشور مساجد و مکان‌های مذهبی مانند مسجد جمیرا وجود دارد.

    از آن طرف ترکیه دارای ادیان مختلفی است. آمارها نشان می‌دهد که تقریبا اکثر افراد در این کشور مسلمان و دیگر افراد مسیحی و کلیمی هستند. از طرف اکثر مسلمانان در ترکیه سنی مذهب هستند و تعداد شیعه‌ها کمتر است. در این کشور حدود 236 کلیسای مختلف وجود دارد که افراد برای عبادت به آن‌ها مراجعه می‌کنند.

    2. مقایسه شرایط آب‌وهوایی در امارات و ترکیه

    یکی از مواردی که در بین این دو کشور اصلا همخوانی ندارد، آب‌وهوا است. به طور کلی آب‌و‌هوا در کشور امارات بسیار گرمسیر و بیابانی است؛ به این صورت که شما با زندگی در این کشور، تابستان‌های بسیار داغ و سوزان و زمستان‌های گرمی را تجربه خواهید کرد. از طرفی هوا در اکثر سال آفتابی است و روزهای امارات اصولا کوتاه سپری می‌شود. اگر به دنبال بارندگی در این کشور هستید، باید در ماه‌های آذر تا اسفند منتظر آن باشید.

    از آن طرف ترکیه کشوری پر از تغییرات آب وهوایی است؛ به طوری که شما با زندگی در این کشور، چهار منطقه آب‌وهوایی را تجربه خواهید کرد. مثلا در سواحل دریا زمستان‌هایی بسیار سرد و بارانی و تابستان‌های گرم و خشک وجود دارد. همچنین در مناطق کوهستانی ترکیه هم شاهد زمستان‌های خیلی سرد هستید. به هر حال از نظر آب‌وهوایی، کشور ترکیه وضعیت استاندارد تری نسبت به امارات دارد.

    3. مقایسه هزینه‌های زندگی در دبی و ترکیه

    مهمترین موضوع برای هر مهاجر، پایین بودن هزینه‌های زندگی است. بنابراین قطعا شما هم به دنبال کشور کم هزینه می‌گردید. طبق آمارهایی که وب‌سایت numbeo منتشر کرده است، تمامی هزینه‌ها در کشور ترکیه مقرون‌به‌صرفه‌تر از کشور امارات است. برای دانستن تفاوت نرخ هزینه‌ها در این دو کشور، آمارهای زیر را مطالعه کنید:

    • قیمت اجاره بها در استانبول 57.94 درصد کمتر از دبی است.
    • قیمت رستوران‌ها در استانبول 67.87 درصد کمتر از دبی است.
    • قیمت موادغذایی در استانبول حدود 44.79 درصد کمتر از دبی است.
    • قدرت خرید افراد در استانبول 80.30 درصد کمتر از دبی است.
    • میزان حقوق و درآمد افراد در استانبول 90 درصد کمتر از دبی است.

    با توجه به این آمارها، قطعا شما در استانبول زندگی ارزان قیمت‌تری را نسبت به دبی و امارات می‌توانید داشته باشید؛ اما درآمد و موقعیت‌های اقتصادی در دبی بیش‌تر از استانبول است.

    4. مقایسه سرمایه گذاری در دبی و ترکیه

    یکی از مهمترین سوالات مهاجران این است که آیا در دبی سرمایه‌گذاری کنیم یا در دبی؟ برای پاسخ به این سوال باید درآمد سرانه دو کشور را مقایسه کنید. به طور کلی دبی به عنوان مدرن‌ترین شهر در خاورمیانه، برای سرمایه‌گذاری خارجی مقصد مناسبی است؛ چرا که دارای امکانات، تسهیلات و موقعیت‌های اقتصادی فوق‌العاده مناسب برای تجارت است.

    از آن طرف ترکیه هم چند سالی می‌شود که در زمینه جذب سرمایه‌گذار از راه‌های مختلفی مانند ثبت شرکت، واردات و صادرات و خرید ملک فعالیت می‌کند.

    از طرفی بر اساس آمارهای، تولید ناخالص داخلی سرانه در ترکیه مبلغ بسیار کمتری نسبت به امارات است؛ از همین رو قطعا رفاه افراد در امارات بیش‌تر است. همچنین تا چند سال اخیر، نرخ بیکاری در ترکیه خیلی بیش‌تر از امارات بوده است. بنابراین با این وجود، بهتر است که برای سرمایه‌گذاری، بیش‌تر به سراغ امارات بروید.

    5. مقایسه خرید ملک در ترکیه یا دبی

    امروزه خرید ملک در کشورهای خارجی، یکی از راه‌های سرمایه‌گذاری طولانی مدت به شمار می‌رود. قبل از این که به مقایسه خرید ملک در این دو کشور بپردازیم، باید بگوییم که در هر دو کشور، موقعیت‌های مختلفی برای خرید ملک وجود دارد. در هر دو کشور شما می‌توانید آپارتمان‌های یک خوابه بسیار ساده یا ساختمان‌های بسیار مجللی را برای ادامه زندگی انتخاب کنید. تمامی این موارد بستگی زیادی به بودجه شما دارد.

    طبق آمارهایی که در وب‌سایت نامبئو وجود دارد، هزینه خرید هر متر مربع در مرکز شهر ترکیه چیزی حدود 8778.65 درهم امارات و  44442.96 لیر ترکیه است. اما در مقابل هزینه خرید هر متر مربع در مرکز شهر امارات 14,031.33درهم امارات و 71,035.28 لیر ترکیه است.

    از طرفی هزینه خرید ملک در خارج از مرکز شهر امارات8,704.77 درهم و 44,068.92 لیر است. همچنین همین شرایط در ترکیه چیزی حدود 4,420.27درهم و 22,378.12 لیر ترکیه است.

    اگر کمی این هزینه‌ها را بررسی کنید، متوجه این موضوع می‌شوید که قیمت ملک در ترکیه بسیار مناسب‌تر از دبی است.

    چگونه در امارات ثبت شرکت کنیم؟

    اگر به قسمت مقایسه سرمایه‌گذاری در دوبی و ترکیه توجه داشته باشید، ذکر کردیم که بهترین راه سرمایه‌گذاری در این دو کشور، ثبت شرکت‌های مختلف است. بنابراین اگر می‌خواهید آینده خود را در امارات تضمین کنید، حتما به فکر احداث شرکت و سرمایه‌گذاری باشید.

    اما حتما برای شما این سوال پیش می‌آید که چگونه شرکت خود را در این کشور ثبت کنیم؟ برای این کار، کافی است که به موسسه ثبت کیش مراجعه کنید. این موسسه تمامی راه‌هایی که برای اقامت و ثبت شرکت در امارات است را در کمترین زمان طی می‌کند. همچنین به شما کمک می‌کند که با کمترین دردسر، کسب‌وکار خود را در امارات شروع کنید.

    جان کلام

    مقایسه زندگی در دبی و ترکیه برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشورها را دارند، بسیار مهم است؛ چرا که هر کدام این کشورها دارای قابلیت‌ها و ویژگی‌های خاص خود هستند که باید قبل از تصمیم‌گیری به آن‌ها توجه شود. ما در این مقاله کشورهای امارات و ترکیه را از جنبه‌های مختلفی مقایسه کردیم.

    شما می‌توانید با مطالعه شرایط هر دو کشور، اقدام به انتخاب یکی از آن‌ها برای ادامه زندگی یا سرمایه گذاری کنید. به هر حال اگر قصد ادامه زندگی در امارات را دارید، برای اقامت و ثبت شرکت، روی کمک موسسه حقوقی ثبت کیش حساب کنید.

    سوالات متداول

    امید به زندگی در امارات بیش‌تر است یا دبی؟

    طبق برخی از آمارها در چند سال گذشته، امید به زندگی در ترکیه برای مردان 73 سال و برای زنان 78 سال است. همچنین امید به زندگی در امارات برای مردان 78 سال و برای زنان 80 سال است. بنابراین امید به زندگی در امارات بیش‌تر است.

    نرخ بهره وام در ترکیه بیش‌تر است یا در دبی؟

    در ترکیه نرخ بهره وام سالانه برای 20 سال حدود 23.95 درصد و در امارات 3.85 درصد است.

    بیشتر بخوانید:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    مطالب مرتبط
    فهرست